Zoek op onze site

trapU wilt uzelf of uw personeel trainen? Trainingsbureaus genoeg om uit te kiezen. Crisispreparatie Nederland onderscheidt zich door de op maat gemaakte trainingen die zich op uw specifieke bedrijf richten. Daarnaast zal het grootste deel van de training op de praktijk gericht zijn. Een stukje theorie kan niet ontbreken, maar het ‘learning by doing’-principe staat hoog in het vaandel bij CPNL.

Binnen de crisismanagementtrainingen maken wij gebruik van onze eigen Basics-methode. Hiermee leren wij u elke crisis aan te kunnen. Deze methode baseert zich op de volgende punten: Beeldvorming, Adresseren, Scenariodenken, Interventies, Communicatie en Samenvatten. Als u deze methode beheerst, loopt u makkelijker door een crisis heen. Ook is het mogelijk om met acteurs en/of camera’s realistisch te trainen. Het maakt de trainingen wat spannender. Door de stressvorming benaderen we de realiteit meer.

CPNL maakt trainingen op maat, zoals agressietrainingen, crisiscommunicatie, leiderschap tijdens een crisis of het opzetten van een crisisorganisatie. Wij doen dit bij voorkeur door middel van simulatietrainingen. Alles is bespreekbaar en combinaties zijn altijd mogelijk. Als wijzelf een deel van de kennis missen, hebben wij een netwerk aan professionals dat wij kunnen inschakelen. Zo doen wij dat bijvoorbeeld met bhv-trainingen.