Zoek op onze site

nieuwe trainingIn samenwerking met Sosecure heeft CPNL een post hbo-opleiding crisismanagement ontwikkeld.

In de 8-daagse post-hbo opleiding Crisismanagement Expert leer je hoe je een crisis vakkundig te lijf kunt gaan. Je leert de juiste organisatorische tools te gebruiken zodat je voorbereid bent op ongewenste situaties. Tijdens een crisis worden namelijk andere vaardigheden verwacht dan in je dagelijkse werk. Na afronding van de opleiding ben je dan ook in staat een crisisplan voor je organisatie op te stellen.
Kenmerkend voor de post-hbo opleiding Crisismanagement Expert (CME) is de praktijkgerichte benadering. Elke dag doen wij simulaties met scenario’s die in de praktijk zouden kunnen voorkomen. Daarnaast begeleiden wij je in een persoonlijk ontwikkelingstraject om competenties als leiderschap en stressmanagement te ontwikkelen.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Wij verzorgen speciaal voor deze opleiding een uniek persoonlijk ontwikkelingstraject. Crisisteams functioneren het beste als leden hun eigen kerncompetenties en hiaten kennen. In de opleiding ligt de focus op individuele kracht en worden specifieke skills verbeterd. Om dit te bereiken maken deelnemers voorafgaand aan de opleiding een persoonlijk assessment. De uitkomst wordt gedurende de opleiding gebruikt om de opleiding op maat aan te bieden gericht op specifieke kwaliteiten.

 

Opbouw opleiding

College 1 : Introductie in crisismanagement
College 2: Crisispreparatie & informatiemanagement (1)
College 3: Informatiemanagement (2) verdieping op BASICS
Tussentijdse evaluatie van het persoonlijk ontwikkelingstraject
College 4: Crisiscommunicatie en (online)media
College 5: Presteren onder druk
College 6: Business continuïteit management
College 7: Crisisscenario's en afsluitende persoonlijke evaluatie
College 8: Theorie-examen IBEX/KIWA

Voor meer informatie: https://www.sosecure.nl/predictive-profiling--sosecure/overige-security-opleidingen/diploma-crisis-management.html