Zoek op onze site

nieuwe trainingIn samenwerking met Sosecure heeft CPNL een post hbo-opleiding crisismanagement ontwikkeld.

In de 8-daagse post-hbo opleiding Crisismanagement Expert leer je hoe je een crisis vakkundig te lijf kunt gaan. Je leert de juiste organisatorische tools te gebruiken zodat je voorbereid bent op ongewenste situaties. Tijdens een crisis worden namelijk andere vaardigheden verwacht dan in je dagelijkse werk. Na afronding van de opleiding ben je dan ook in staat een crisisplan voor je organisatie op te stellen.
Kenmerkend voor de post-hbo opleiding Crisismanagement Expert (CME) is de praktijkgerichte benadering. Elke dag doen wij simulaties met scenario’s die in de praktijk zouden kunnen voorkomen. Daarnaast begeleiden wij je in een persoonlijk ontwikkelingstraject om competenties als leiderschap en stressmanagement te ontwikkelen.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Wij verzorgen speciaal voor deze opleiding een uniek persoonlijk ontwikkelingstraject. Crisisteams functioneren het beste als leden hun eigen kerncompetenties en hiaten kennen. In de opleiding ligt de focus op individuele kracht en worden specifieke skills verbeterd. Om dit te bereiken maken deelnemers voorafgaand aan de opleiding een persoonlijk assessment. De uitkomst wordt gedurende de opleiding gebruikt om de opleiding op maat aan te bieden gericht op specifieke kwaliteiten.

 

Opbouw opleiding

College 1 : Introductie in crisismanagement
College 2: Crisispreparatie & informatiemanagement (1)
College 3: Informatiemanagement (2) verdieping op BASICS
Tussentijdse evaluatie van het persoonlijk ontwikkelingstraject
College 4: Crisiscommunicatie en (online)media
College 5: Presteren onder druk
College 6: Business continuïteit management
College 7: Crisisscenario's en afsluitende persoonlijke evaluatie
College 8: Theorie-examen IBEX/KIWA

Voor meer informatie: https://www.sosecure.nl/predictive-profiling--sosecure/overige-security-opleidingen/diploma-crisis-management.html

 

Wat is CPNL

Crisispreparatie Nederland is een jong bedrijf met veel ervaring. Wij helpen u graag om een crisis het hoofd te kunnen bieden. Niet met louter theorie, maar voornamelijk met ervaring. Zeker de bekwaamheid van onze mensen, maar vooral de ervaring van het doorleven van uw crisisplan. Iedereen weet dat we het meest leren van ervaringen en toch bieden de meeste bedrijven theorie. Wij bieden u realistische oefeningen waarbij de theorie uiteraard niet wordt vergeten.

Bij CPNL draait alles om ervaring

Onze trainers/adviseurs zijn zonder uitzondering ervaren crisismanagers. Zij hebben hun strepen verdiend bij hulpverleningsinstanties waar zij ervaring opdeden als crisismanager. Zij hebben allemaal onder hoge druk beslissingen moeten nemen in het operationele veld van de brandweer, politie en geneeskundige diensten. Maar bovenal hebben zij geleerd voorbereid te zijn! Alle producten die wij leveren zijn uit de praktijk gegrepen. Wij werken op een praktijkgerichte no-nonsense basis. Niks over de top, gewoon (helaas) alledaagse praktijk voor veel bedrijven en scholen.

 

Scan


Met een op maat gemaakte bedrijfscan beoordelen we of uw bedrijf voorbereid is.
Lees verder...

Advies


Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een praktisch uitvoerbaar advies.
Lees verder...

Training


Learning by doing is ons motto en daarom bieden wij uitsluitend realistische trainingen.
Lees verder...

Realtime support


In welke crisis u ook terecht
bent gekomen, wij kunnen u te
allen tijde ondersteunen.

Lees verder...