Zoek op onze site

Albert Einstein experienceOnze medewerkers zijn allemaal ervaren crisismanagers en van die ervaring kunt u leren. Hoe doen we dat? Door u een basis van theorie te geven, maar vooral door u te laten ervaren wat het is om te functioneren tijdens een crisis.

Wij kunnen u vertellen dat het nemen van beslissingen in een crisissituatie heel iets anders is dan een besluit te nemen dat u in uw jaarplan verwerkt. Beter is het als u in een training gedwongen wordt om heel snel te beslissen. Met die ervaring op zak zult u elke situatie met meer vertrouwen tegemoet gaan.

Een training is bij CPNL altijd maatwerk. Om toch een beeld te krijgen van wat wij te bieden hebben, zou een training er als volgt kunnen uitzien: we starten met een stukje theorie, die we nodig hebben om allemaal dezelfde taal te spreken. Onder meer worden beeldvorming en scenariodenken behandeld. Daarna gaan we als crisisteam aan de slag en ‘leren door ervaring’. Na uitgebreide feedback en eventueel wat aanvullende theorie gaan we opnieuw een crisissituatie te lijf.

Op deze manier proberen wij door simulaties u zo dicht mogelijk bij de praktijk te brengen waarin u in een kort tijdbestek beslissingen zal moeten nemen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de beste manier is om u voor te bereiden op alle soorten van crisis.